14 yaşındaki çocuk okula gitmek için hazırlanırken bayılınca hastaneye kaldırıldı. Doktorlar bile migren sandı ama çocuk neredeyse ölüyordu.
Baş ağrısı günümüz dünyasında nefes almak kadar normal hale geldi. Ancak ağrı kesicilerle geçiştirmeye çalıştığımız basit ağrılar ciddi iskenderun escort hastalıkların habercisi olabilir.
14 yaşındaki Alex Doran, bir gün okula gitmek için hazırlanırken başına keskin bir ağrı saplandı. Bir anda kusmaya bursa escort başlayan çocuk bayılınca hastaneye kaldırıldı.Mirror’ın haberine göre doktorlar ilk başta migren teşhisi koydu. Ancak emar sonuçları Alex’in felç geçirdiğini gösterdi.
Felç hatay escort geçiren çocukların sayısı gittikçe artarken doktorlar, haftada 16 saat yüzen Alex’in spor sayesinde hayatta kaldığını söyledi. 14 yaşındaki çocuğa kan sulandırıcı aspirin verildi. Doktorlar tamamen iyileşebileceğini söylüyor.
44 yaşındaki anne Sarah, “Felcin sadece yaşlılarda olduğunu sanırdım. Doktorlar bile felçten şüphelenmedi. Ailemde migren olan kişiler var. Bu yüzden hepimiz migrenden şüphelendik.” diye konuştu. Duygu Bay / PembeNar